Dwa lata temu (9 kwietnia), pierwsze cztery potrzebujące kobiety z dziećmi wprowadziły się do naszego domu pomocy w Białymstoku.  Oczywiście od tego czasu ze wsparcia i schronienia w tym miejscu skorzystało znacznie więcej osób w kryzysie. Z dumą patrzymy na ten ośrodek, który udało się stworzyć dzięki pomocy darczyńców.
.
Dom przeszedł remont, który zakończył się kilka dni temu. Stare instalacje zostały wymienione na nowe. Metamorfozę przeszedł parter domu, mamy teraz miejsca dla kolejnych rodzin. Pokoje są przytulne, czyste i dobrze wyposażone. A to wszystko dzięki Fundacja Leroy Merlin i zaangażowaniu lokalnego oddziału sklepu. Otrzymaliśmy środki na remont i wsparcie w działaniach.  Dziękujemy!
.
Dom pomocy dla matek z dziećmi w Białymstoku spełnia swoją rolę każdeg dnia. Wciąż jednak brakuje miejsc dla potrzebujących. Niedawno zdarzył się mały cud. Nasza fundacja otrzymała od darczyńcy dom w Mońkach. Powstanie tam kolejny ośrodek wsparcia kobiet i dziec.  Zbieramy środki na remont i wyposażenie. Zróbmy to znowu, razem!
.
Przekaż darowiznę na remont domu matki i dziecka w Mońkach:
PL 58 8769 0002 0156 1339 2000 0120
PROSIMY O 1,5% PODATKU