Poszukujemy osób i firm, które cenią sobie tradycyję wysyłania kartek świątecznych. W naszej fundacji będą “sprzedawane” jako cegiełki na ważny cel. W stworzeniu pocztówek pomoże nam m. in. utalentowany wolontariusz z Liceum Plastycznego w Supraślu.

Decydując się na przepięknie ilustrowane i zdobione kartki, pomożesz nam w walce o lepszy los dla naszych podopiecznych. Jest jeszcze kilka rodzin, które czekają na mieszkanie wspierane przebywając m. in. w naszej noclegowni dla osób bezdomnych.

O innowacyjnym projekcie mieszkań wspieranych pisaliśmy już dużo, ale przypomnijmy jeszcze raz. Wynajęliśmy kilka lokali na ten cel. Są przeznaczone dla samotnych matek i ojców z dziećmi, osób bezdomnych i rodzin zagrożonych bezdomnością. To szansa na prawdziwy dom dla tych, którzy z różnych przyczyn nie mają w życiu łatwo. Osoby potrzebujące mieszkają tam przez pewien czas, dopóki nie staną się w pełni samodzielne.

Brakuje nam jednak środków na remont mieszkań. Nadal liczymy na ludzi o wielkich sercach, a świąteczna akcja pozwoli nam zrobić kolejny krok.

Do końca listopada zbieramy zamówienia na świąteczne kartki! Możecie szepnąć słówko o naszej akcj znajomym przedsiębiorcom, zaopatrzyć w pocztówki babcię albo całą rodzinę😀

Zapisy na kartki świąteczne: https://forms.gle/1EPfgYRAdtnCPHiy6

Zapytaj o szczegóły pod adresem e-mail: promocja@fundacjadialog.pl